top of page

PROGRAMMERING

Dagelijks

Dagelijks
Elektrische Gitaar Solo

NON-STOP
MUZIEK

Dagelijk van 00:00 tot 22:00 uur:

NON-STOP DE ALLERLEKKERSTE MUZIEK.

 

Stem af op Radio 121 op je werk, onderweg of gewoon lekker thuis, online of via DAB+ en geniet de allerlekkerste muziek van de afgelopen decennia.

Elektrische Gitaar Solo
Katje van de slaap

LAZY 121

Iedere avond van 22:00 tot 00:00 uur:

LAZY 121. 

 

's Avonds wordt Radio121 omgetoverd tot Lazy121. Dan gaat alles even een tandje rustiger en relaxter. Ga lekker onderuit, bak chips, bitterballen en blokje kaas erbij en genieten maar.

Katje van de slaap
soul-dance-romance.jpg

SOUL, DANCE & ROMANCE

Iedere maandagavond luister je van 19:00 tot 21:00 uur naar SOUL DANCE & ROMANCE. 

 

Michael Bakker zoekt de lekkerste muziek in de Soul Dance & Romance. Luister naar Michael's keuze en geniet van de heerlijke klanken.

soul-dance-romance-square.jpg

Maandag avond

Maandag
wiels-wereld.jpg

Dinsdag avond

WIEL'S WERELD

Iedere dinsdagavond luister je van 18:00 tot 20:00 uur naar WIEL'S WERELD. 

 

Een muziekprogramma waarin Frank Wielaard in principe alles draait aan muziek wat hij leuk vind. Gelukkig voor onze luisteraars heeft hij een hele brede smaak… 

Luisteraars kunnen een liedje aanvragen dat ze al een hele tijd niet op de radio hebben gehoord. Het zogenoemde ‘vergeten liedje’. Ook draaien we iedere week aan het rad van fortuin om te kijken wat voor soort muziek, of waarvandaan, we een liedje gaan draaien. Ook daarin mag de luisteraar kiezen. Niets leuker dan interactie met de luisteraars en hun favoriete muziek draaien!

wiels-wereld-square.jpg
Dinsdag
prachtig-tachtig-portrait.jpg

PRACHTIG TACHTIG

Iedere donderdagavond luister je van 19:00 tot 20:00 uur naar PRACHTIG TACHTIG. 

 

We gaan terug naar onze jeugdjaren, de jaren van Simple Minds en Duran Duran, van Madonna en Wham. Een uurtje vol leuke weetjes, herinneringen, lekkere muziek die we allemaal nog mee kunnen zingen.

 

Niels Goudriaan neemt je mee terug naar de prachtige jaren tachtig. Heb je zelf leuke herinneringen of wil je een plaatje aanvragen? Mail Niels ovv Prachtig Tachtig op info@radio121.nl

prachtig-tachtig-logo.jpg

Donderdag avond

Donderdag

Het Weekend op Radio 121

weekend

Zaterdag

Zaterdag
conchita.jpg

JURIDISCHE
ZAKEN

Luister iedere zaterdag van 10:00 tot 12:00 twee uur lang naar de zeer interessante juridische bijdrage van Topadvocate CONCHITA VAN ROOIJ.

 

Amsterdamse Topadvocate Conchita van Rooij komt bij ons langs om te praten over haar juridisch vakgebied: familierecht.

 

Heb je vragen voor Conchita? Stuur ze door naar info@radio121.nl o.v.v. Conchita.

conchita.jpg
Landen Vlaggen

BUITENLANDSE
ZAKEN

Elke zaterdag middag tussen 12:00 en 13:00 kun je luisteren naar BUITENLANDSE ZAKEN, een programma met columns van onze correspondenten in het buitenland.

 

Zo brengt Egon Sybrandy de laatste nieuwtjes vanuit Curaçao, vertelt Clarence Tan de laatste nieuwtjes uit het Verenigd Koninkrijk en geeft onze correspondent Arno Klijbroek een verslag uit Oekraïne. 

Zondag

Zondag
DCHA_Ivana_portrait_20170813_0477-removebg-preview.png

COACHING

Op zondag van 12:00 tot 13:00 uur kun je luisteren naar IVANA DE HAAN van IVICIENCY over coaching en efficiency management.  

 

"We leven in een bijzondere tijd. Niet alleen een tijd van transitie waarin allerlei systemen aan verschuiving onderhevig zijn, maar ook de ontwikkeling van de mens in relatie tot onze aarde. Waarbij aandacht voor duurzaamheid de grondslag is. De coaching-branche groeit, ook in haar ontwikkeling. Efficiency Management is daar het resultaat van."

DCHA_Ivana_portrait_20170813_0477-removebg-preview.png
bottom of page