top of page

PROGRAMMERING

Dagelijks

Dagelijks

06:00-10:00 : Goedemorgen 121

Lekker wakker worden en je dag opstarten met Radio 121. De allerlekkerste muziek om je dag mee te starten.

10:00-12:00 : Onbeperkt houdbaar

Heerlijke gouwe ouwen voor op het werk of om thuis lekker mee te blèren. Lekker terug naar dat vertrouwde gevoel van toen.

12:00-14:00 : Lunchtijd

Eet je boterham onder het genot van de klanken van Radio 121. Luister de lekkerste platen uit de kelders van ons radiostation.

14:00-18:00 : Goedemiddag 121

Je werkdag wordt nog fijner met Goedemiddag 121. We draaien non-stop de lekkerste muziek uit de platenkast van Radio 121.

22:00-00:00 : Lazy 121

's Avonds wordt Radio 121 omgetoverd tot Lazy 121. Dan gaat alles even een tandje rustiger en relaxter. Ga lekker onderuit, bak chips, bitterballen en blokje kaas erbij en genieten maar.

wiels-wereld.jpg

Dinsdag avond

WIEL'S WERELD

Iedere dinsdagavond luister je van 18:00 tot 20:00 uur naar WIEL'S WERELD. 

 

Een muziekprogramma waarin Frank Wielaard in principe alles draait aan muziek wat hij leuk vind. Gelukkig voor onze luisteraars heeft hij een hele brede smaak… 

Luisteraars kunnen een liedje aanvragen dat ze al een hele tijd niet op de radio hebben gehoord. Het zogenoemde ‘vergeten liedje’. Ook draaien we iedere week aan het rad van fortuin om te kijken wat voor soort muziek, of waarvandaan, we een liedje gaan draaien. Ook daarin mag de luisteraar kiezen. Niets leuker dan interactie met de luisteraars en hun favoriete muziek draaien!

wiels-wereld-square.jpg
Dinsdag
prachtig-tachtig-portrait.jpg

PRACHTIG TACHTIG

Iedere donderdagavond luister je van 19:00 tot 20:00 uur naar PRACHTIG TACHTIG. 

 

We gaan terug naar onze jeugdjaren, de jaren van Simple Minds en Duran Duran, van Madonna en Wham. Een uurtje vol leuke weetjes, herinneringen, lekkere muziek die we allemaal nog mee kunnen zingen.

 

Niels Goudriaan neemt je mee terug naar de prachtige jaren tachtig. Heb je zelf leuke herinneringen of wil je een plaatje aanvragen? Mail Niels ovv Prachtig Tachtig op info@radio121.nl

prachtig-tachtig-logo.jpg

Donderdag avond

Donderdag

Het Weekend op Radio 121

weekend

Zaterdag

Zaterdag
conchita.jpg

JURIDISCHE
ZAKEN

Luister iedere zaterdag van 10:00 tot 12:00 twee uur lang naar de zeer interessante juridische bijdrage van Topadvocate CONCHITA VAN ROOIJ.

 

Amsterdamse Topadvocate Conchita van Rooij komt bij ons langs om te praten over haar juridisch vakgebied: familierecht.

 

Heb je vragen voor Conchita? Stuur ze door naar info@radio121.nl o.v.v. Conchita.

conchita.jpg
Landen Vlaggen

BUITENLANDSE
ZAKEN

Elke zaterdag middag tussen 12:00 en 13:00 kun je luisteren naar BUITENLANDSE ZAKEN, een programma met columns van onze correspondenten in het buitenland.

 

Zo brengt Egon Sybrandy de laatste nieuwtjes vanuit Curaçao, vertelt Clarence Tan wat er speelt in het Verenigd Koninkrijk en geeft onze correspondent Arno Klijbroek een verslag uit Oekraïne. 

Zondag

Zondag
geld

CENTEN, STENEN
& ONDERNEMEN

Luister iedere zondag van 12:00 tot 14:00 uur naar ondernemersadvocaat DANNY HOOREMAN met zijn programma Centen, Stenen & Ondernemen.  

 

Danny is een ervaren ondernemersadvocaat en ondernemer. Hij adviseert al ruim 20 jaar met succes ondernemingen en ondernemers uit diverse branches op het gebied van ondernemingsrecht. Bij Radio 121 kan hij twee van zijn passies combineren: het houden van mooie gesprekken met gepassioneerde ondernemers én muziek. 

WhatsApp Image 2023-06-18 at 16.18.30.jpeg
bottom of page