top of page

PROGRAMMERING

Dagelijks

Dagelijks
Elektrische Gitaar Solo

NON-STOP
MUZIEK

Dagelijk van 00:00 tot 22:00 uur:

NON-STOP DE ALLERLEKKERSTE MUZIEK.

 

Stem af op Radio 121 op je werk, onderweg of gewoon lekker thuis, online of via DAB+ en geniet de allerlekkerste muziek van de afgelopen decennia.

Elektrische Gitaar Solo
Katje van de slaap

LAZY 121

Iedere avond van 22:00 tot 00:00 uur:

LAZY 121. 

 

's Avonds wordt Radio121 omgetoverd tot Lazy121. Dan gaat alles even een tandje rustiger en relaxter. Ga lekker onderuit, bak chips, bitterballen en blokje kaas erbij en genieten maar.

Katje van de slaap
soul-dance-romance.jpg

SOUL, DANCE & ROMANCE

Iedere maandagavond luister je van 19:00 tot 21:00 uur naar SOUL DANCE & ROMANCE. 

 

Michael Bakker zoekt de lekkerste muziek in de Soul Dance & Romance. Luister naar Michael's keuze en geniet van de heerlijke klanken.

soul-dance-romance-square.jpg

Maandag avond

Maandag
wiels-wereld.jpg

Dinsdag avond

WIEL'S WERELD

Iedere dinsdagavond luister je van 18:00 tot 20:00 uur naar WIEL'S WERELD. 

 

Een muziekprogramma waarin Frank Wielaard in principe alles draait aan muziek wat hij leuk vind. Gelukkig voor onze luisteraars heeft hij een hele brede smaak… 

Luisteraars kunnen een liedje aanvragen dat ze al een hele tijd niet op de radio hebben gehoord. Het zogenoemde ‘vergeten liedje’. Ook draaien we iedere week aan het rad van fortuin om te kijken wat voor soort muziek, of waarvandaan, we een liedje gaan draaien. Ook daarin mag de luisteraar kiezen. Niets leuker dan interactie met de luisteraars en hun favoriete muziek draaien!

wiels-wereld-square.jpg
Dinsdag
prachtig-tachtig-portrait.jpg

PRACHTIG TACHTIG

Iedere donderdagavond luister je van 19:00 tot 20:00 uur naar PRACHTIG TACHTIG. 

 

We gaan terug naar onze jeugdjaren, de jaren van Simple Minds en Duran Duran, van Madonna en Wham. Een uurtje vol leuke weetjes, herinneringen, lekkere muziek die we allemaal nog mee kunnen zingen.

 

Niels Goudriaan neemt je mee terug naar de prachtige jaren tachtig. Heb je zelf leuke herinneringen of wil je een plaatje aanvragen? Mail Niels ovv Prachtig Tachtig op info@radio121.nl

prachtig-tachtig-logo.jpg

Donderdag avond

Donderdag

Het Weekend op Radio 121

weekend

Zaterdag

Zaterdag
conchita.jpg

JURIDISCHE
ZAKEN

Luister iedere zaterdag van 10:00 tot 12:00 twee uur lang naar de zeer interessante juridische bijdrage van Topadvocate CONCHITA VAN ROOIJ.

 

Amsterdamse Topadvocate Conchita van Rooij komt bij ons langs om te praten over haar juridisch vakgebied: familierecht.

 

Heb je vragen voor Conchita? Stuur ze door naar info@radio121.nl o.v.v. Conchita.

conchita.jpg
Landen Vlaggen

BUITENLANDSE
ZAKEN

Elke zaterdag middag tussen 12:00 en 13:00 kun je luisteren naar BUITENLANDSE ZAKEN, een programma met columns van onze correspondenten in het buitenland.

 

Zo brengt Egon Sybrandy de laatste nieuwtjes vanuit Curaçao, vertelt Clarence Tan wat er speelt in het Verenigd Koninkrijk en geeft onze correspondent Arno Klijbroek een verslag uit Oekraïne. 

Zondag

Zondag
geld

CENTEN, STENEN
& ONDERNEMEN

Luister iedere zondag van 12:00 tot 14:00 uur kun je luisteren naar ondernemersadvocaat DANNY HOOREMAN met zijn programma Centen, Stenen & Ondernemen.  

 

Danny is een ervaren ondernemersadvocaat en ondernemer. Hij adviseert al ruim 20 jaar met succes ondernemingen en ondernemers uit diverse branches op het gebied van ondernemingsrecht. Bij Radio 121 kan hij twee van zijn passies combineren: het houden van mooie gesprekken met gepassioneerde ondernemers én muziek. 

WhatsApp Image 2023-06-18 at 16.18.30.jpeg
bottom of page