top of page

Nieuw op zaterdag: Buitenlandse Zaken

Radio121

10 oktober 2022

Buitenlandse Zaken, een nieuw programma op de zaterdag na het nieuws van 12 uur met columns, verslagen, reportages en verhalen uit diverse windrichtingen.

In het nieuwe programma Buitenlandse Zaken horen we de columns van onze correspondenten in het buitenland met leuke weetjes, bijzondere gebeurtenissen en berichtgevingen uit het land waar zij verblijven. Naast de wekelijkse bijdrage van Hans Kriek met zijn column over Amerika, hebben we ook verhalen uit Curaçao en de Antillenuit Oekraine van onze correspondenten ter plaatse.


Vanuit Curaçao horen we de bijdrage van Egon Sybrandy. Egon was jarenlang de stem van Dolfijn FM, het grootste nederlandstalige radiostation van Curaçao. In Oekraïne zit onze correspondent Arno Klijbroek. Arno heeft een handelsonderneming in Oekraïne en zal in zijn columns voor Radio 121 vertellen over de toestand in het land en het werk van zijn stichting De Leeuw Kyiv die hij in het begin van de oorlog heeft opgericht met een aantal andere Nederlanders. De stichting heeft als doel de Oekraïense landgenoten aan de frontlinie, in de getroffen dorpen en steden maximaal hulp te bieden. 


De poel van correspondenten zal nog verder worden uitgebreid.

bottom of page