top of page

ADVERTEREN OP RADIO 121

microfoon.jpg

Adverteer nu voor maar €121 per maand!

 

Radioreclame is een effectieve manier om je doelgroep te bereiken. Wij zijn natuurlijk geen Radio538, Veronica of NPO Radio maar hebben wel dezelfde ambities! We zenden, bijna, landelijk uit via de DAB+ (zie hier ons schema voor het uitzendgebied) en wereldwijd via het internet.  Onze prognose is om wekelijks nieuwe luisteraars te kunnen verwelkomen. Daarnaast hebben we een zeer groot actief sociaal netwerk en hebben we livemuziek in de studio en op locatie.

 

Wie zijn dan die luisteraars? Radio 121 maakt radio voor 40-plussers (oké, ook vanaf 35). Dat wil niet zeggen dat jongere luisteraars niet welkom zijn, integendeel! Het wil zeggen dat wij radio maken, zoals radio maken ooit bedoeld is. Muziek staat voorop!

 

Radio adverteren is kostbaar. Bij de concurrentie kan landelijk adverteren oplopen tot €15.000 per week met 5 advertenties per dag. Fantastisch als je miljoenen luisteraars hebt. Wij willen jou ook de mogelijkheid geven om landelijk jouw advertentie te laten horen! Je wordt dus sowieso gehoord, want radioreclames kun je niet even doorspoelen!

 

Aangezien we Radio 121 nog aan het opstarten zijn hebben we nu nog maar weinig luisteraars! Hier gaan we snel wat aan veranderen! Daar hebben we alleen wel jouw steun voor nodig en uiteraard geven we je daar ook iets voor terug.

In het eerste jaar kun je bij Radio 121 adverteren voor €121 per maand! Wat krijg je daarvoor terug? Jouw advertentie (bijna) landelijk 5 keer per dag op de radio! Dat is iets meer dan €4 per dag! 

 

Wat gaan we met jouw advertentie geld doen? Radio maken kost geld. Van de inkomsten betalen wij onze maandelijkse terugkerende kosten voor de DAB+. Natuurlijk moet ook de huur, stroom etc. betaald worden. Wij betalen onze DJ’s niks. Al het geld komt ten goede aan Radio 121. Hoe meer adverteerders, hoe meer DAB+ frequenties we kunnen aanschaffen. We willen geen overvloed van reclames in onze programma’s hebben, dus hebben we besloten 20 plekken voor deze aanbieding beschikbaar te stellen. Wees er dus snel bij!

 

Advertentie maken.

Heb je al een advertentie? Perfect! Dan zetten wij deze direct in ons systeem. Heb je er nog geen? Geen probleem! Wij kunnen een passende radio-advertentie voor jou maken. In samenwerking met je jaarcontract maken wij dan jouw advertentie ook voor maar €121!

 

Kortom, steun Radio121 en

adverteer voor slechts €121 per maand!

bottom of page